2 Ocak 2013 Çarşamba

Proktologla Arasında Ofis Görünüşte


Ne enerji içeceği çalışmaların yıllıklarına tuhaf deneme sayılabilecek Living Essentials, 5-Saat Enerji distribütörü tarafından finanse edilmiştir. Küçük bir Maine kasabasında bir proktologla arasında ofis görünüşte 2007 çalışma için bir ayar olarak görev yaptı, sonuçlarını yayınladı asla. Ama onun bulguları ve bu konuda diğer ayrıntıları, konumu gibi yaşamak Essentials karşı Monster Energy in yapımcısı tarafından açılan bir 2008 dava ortaya çıktı.

Çalışmada bu farkı enerji atış en yüksek düzeyde kafein yansıyan olmadığını mahkeme kağıtları net değildi ama denek, Red Bull veya Monster Energy verildiğinde daha uzun süre yaklaşık 40 dakika boyunca "enerji" deneyimli 5-Saat Enerji verilen bulundu.

Ama bu çalışmanın bulgu başka bir 5-Saat Enerji merkezi iddiaları birinde ilginç bir ışık tutuyor - rakiplerinin aksine enerji atış ', ürettiği "Sonra hiçbir Crash."

Araştırmaya göre, 5 Saat Enerji elde edilen test katılımcıların yüzde 24'ü bir benzer tepkiler vardı "onları son derece yorgun ve dinlenme ihtiyacı sol orta şiddetli çarpışma, bir içki veya başka bir eylem," dava Filings göstermektedir.

Bayan Lutz, Yaşam Essentials sözcüsü, ürün etiketleri üzerinde kalın "Hayır Crash sonra" deyimi özel bir işareti izledi söyledi. Ayrıca arka etiket üzerinde görünür Bu iz, "hiçbir kilitlenme şeker kazasında demektir." O ince baskı açıklıyor

5-Saat Enerji şeker içermediği için bu, hiç de şaşırtıcı değil.

Tüketiciler yanlışlıkla atış kafein ile ilgili çarpışma üretmez inanıyorum olmadığı sorulduğunda, Bayan Lutz özel işareti ve açıklama kullanımını açık olduğunu söyledi. "Ben yanıltıcı olduğunu inanmıyorum," Better Business Büroları Konseyi reklam bölümü "Hayır Crash sonra" iddiasını kabul ettiğini ekledi Bayan Lutz, dedi.

O 5-Saat Enerji faydalarını gösteren bir başka çalışma herhangi bir bilimsel dergide olası yayın için "peer review" geçirmekte olduğunu sözlerine ekledi. Ama görünüşe göre beş yıl önce yapılan bir araştırmanın, sonuçları henüz ortaya çıkmamıştı neden söylemek yapmaktan kaçındı. 5-Saat Enerji aromalı su gibi bir plasebo ile karşılaştırıldığında o zaman çalışma yararı bulundu, dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder