2 Ocak 2013 Çarşamba

Filozoflukta Bir Yere Kadarmış

House ile dinamik bir bordro vergisi mola uzantının üzerine 2011 yılı sonunda bir kavga yakın bir tekrar oldu. Bu olay sırasında, Senato Demokratlar ve Cumhuriyetçiler yasa geçti, ve House Cumhuriyetçiler fulminated ederken, onlar sonunda yutmak zorunda kaldı.

Salı günü, onlar Senatosu mali mevzuat, Parti-mübarek muhafazakarlar bir öğle Yeni Yıl onların liderleri ile Gün toplantı, gözleri yanıp sönen ve yüzleri çıkan, önlem konusunda ciddi çekincelerini dile Midwest pragmatistler çayı değişen House Cumhuriyetçiler detaylı bir bakış var gibi gaddar, onlar indirimlerinin önemli tasarruflar olmadan bir tasarıyı kabul etmeyeceğini ısrar.

Sayın Cantor o mevcut haliyle mevzuat destek olamayacağını Capitol bodrumunda kapalı bir toplantıda üyelerin söylediğim gibi huzursuzluk en üst seviyelere ulaşmıştır.

113. Kongre toplanır Perşembe günü görevini üzerine yeniden seçim oy yüzleri Sayın Boehner, hem de ciddi endişeleri vardı, ama o Evi Senato temizlenmiş herhangi bir mevzuat dikkate sağlamak için sözü vermişti. Ve çoğunlukla muhalefet oy mevzuat geçmek böyle önemli bir parçası olması için istekli değildi ve sonuç onun otoritesine zarar olarak görülebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder